Magľajz

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kocka

Nemám rada ľudí? Som sama medzi šiestimi stenami a som rada, že som.
Stáva sa to. Keď ste medzi novými ľuďmi a máte pocit, že s nimi nikdy nenájdete reč. Stáva sa to občas. Mne sa to stáva vždy.
Či už stretnem niekoho nového, s kým sa ma snažia zoznámiť. Aj keď mi o ňom všetci tvrdia aký ju super, vtipný a podobne, ja proste nemôžem. Nikdy zo mňa nevýjde viac ako pol slova a aj to je tak maximálne, ahoj. Tý čo ma poznajú, mi snáď dajú za pravdu, keď poviem, že niesom až taký tichý človek.
Nemám rada nových ľudí.
Nemám rada ľudí.
Chcem byť sama so sebou a nevidieť nikoho.
O každom si myslím, že je, ak to mám tak povedať, debil. Nie žeby som si o sebe myslela, že som dokonalá. Ale nikto mi nesedí. Je to snáď povahov? Alebo z toho vyrastiem?
Neviem, či sa vôbec oplatí kvôli tomu trápiť. Ono sa nájdu aj horšie veci, ale predsalen. Niekedy to dokáže byť vážny problém.

O inom... | stály odkaz

Komentáre

  1. aj mne sa to stava...
    len ja si o ludoch nemyslim ze su debili :) mne sa len nechce tvarit stastne ked niesom... :) vtedy chcem byt sama a neprejavovat pocity nikomu...
    publikované: 14.04.2007 21:56:31 | autor: akynka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Mne sa to nechcelo rozpisovať
    Pre mňa debil znamená niečo v tom zmysle, že v kuse fajčí, pije, nadáva jak keby inak rozprávať ani nevedel...proste niečo také, o ľuďoch len to najhoršie
    publikované: 15.04.2007 14:56:10 | autor: Pinzeta (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014